Verzenden en Retourneren

Verzenden en Retourneren

Verzenden

Bestellingen met een aankoopwaarde vanaf €100 worden door ons gratis verzonden binnen Nederland, daaronder berekenen we verzendkosten (€4,95). Voor bestellingen vanuit België verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Leveren
Wij streven er naar zendingen binnen 5 werkdagen te leveren. Wij zijn hierbij soms afhankelijk van derden en kunnen hier in enkele gevallen onverhoopt van afwijken. Langere levertijden maken wij indien mogelijk tijdig kenbaar.

Ruilen/Retourneren
Het terugsturen van artikelen is mogelijk, maar alleen in de originele verpakking en binnen 14 dagen na ontvangst. De verzendkosten die hiermee gepaard gaan komen voor rekening van de klant. Het tarief voor het terugsturen van het artikel betaalt de klant bij het postkantoor. Vervolgens storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening.

Afhalen

Afhalen is alleen mogelijk bij bestelling vanaf € 20. We zijn op wisselende tijden in Rotterdam aanwezig. Afhalen kan dus alleen op afspraak. Na ontvangst van de bestelling nemen we contact met u op om een afspraak te maken.